pic

Iti oferim ultimele noutati in materie de echipamente de fotbal de cea mai buna calitate, de la branduri de top precum Nike, adidas si Puma. Vino sa vezi ghetele de fotbal purtate de cei mai buni jucatori din lume, manusile profesionale de portari, cat si echipamentele complete pentru sesiunile de antrenament. Am furnizat nenumaratelor echipe din ligi de top pana la cele din campionate regionale bluze, imbracaminte de antrenament sau casual, cele mai populare mingi de fotbal din lume si multe alte accesorii sport de calitate superioara. Iar fanshop-ul nostru este un adevarat paradis pentru orice suporter in cautare de tricouri sau alte obiecte ale celor mai faimoase echipe din lume.

Ce inseamna Top4Football? Suntem o echipa de oameni care traim pentru sport si il intelegem perfect. Dorim sa impartim in jurul nostru cate ceva din entuziasmul, experienta si cunostinta noastra. Fie ca esti un star in devenire in fotbal, un antrenor entuziast, un manager de echipa sau un suporter loial - daca iubesti fotbalul, atunci Top4Football este cel mai bun loc pentru tine, pentru ca noi adoram acest joc! Suntem o familie pe care ne leaga dragostea pentru fotbal.

Impreuna cu ceilalti colegi din alte departamente sportive, formam o comunitate mare cunoscuta drept Top4Sport.

Viziunea TOP4SPORT

Inspiram oamenii sa faca mai multe activitati sportive.
Depasim orice limita.
Impreuna suntem o echipa.

Ne place sa te provocam. Si dorim sa te inspiram pentru a pasi afara din zona ta de confort atat in sport, cat si in viata in general. Nu ne este teama sa ne setam ca exemplu. Si nu uitam niciodata sa adaugam si ceva distractie in fiecare zi.

Ne bucuram sa te vedem ca te antrenezi si ca nu renunti niciodata. Si iti vom fi aproape de fiecare data pentru a-ti oferi echipamentul sportiv de cea mai buna calitate, asa cum meriti.

Te ajutam sa iti cresti increderea in tine, astfel incat sa atingi cea mai buna performanta atunci cand alergi, joci pe terenul de fotbal sau te antrenezi la sala.

Iti admiram rezistenta fara limite, concentrarea intensa, performantele excelente si toate victoriile in care experimentezi emotii intense si sentimente pe care nu le vei uita niciodata.

De-asta facem ceea ce facem. Asta ne motiveaza sa continuam.

Istoria TOP4SPORT

2010

Top4Sport s-a infiintat. Iar colaborarea noastra cu Nike a inceput.

2011

S-a stabilit colaborarea cu FC Slovan Liberec, jucand in prima Liga de fotbal din Cehia.

2012

Magazinul online specializat Top4Football s-a lansat.

2013

Magazinele online Top4Running si Top4Fitness s-au lansat.

2014

Magazinul Top4Football s-a deschis in Praga, fiind cel mai modern magazin specializat in fotbal din Europa Centrala. Colaboare cu mai mult de o suta de cluburi din prima liga pana la campionatele regionale.

2015

Extindere in Slovacia. Magazin Top4Football deschis in Bratislava. Magazin premium Top4Running deschis in Praga. A inceput colaborarea cu Federatia Ceha de Atletism.

2016

Am devenit partenerii echipei nationale de fotbal a Slovaciei.

2017

Expansiune in Ungaria si Romania. Colaborare cu sapte echipe de fotbal din prima liga din Republica Ceha si Slovacia.

2018

Expansiune in Germania, Austria si Spania. Magazinul online Top4Street s-a lansat.

2019

Top4Sport a devenit un membru mandru al echipei 11TeamSports, cel mai mare furnizor specializat in fotbal din Europa.

Echipa noastra

pic

Alatura-te noua

Nu ne oprim. Crestem, ne imbunatatim, ne depasim limitele mereu, doboram obstacolele si ne implinim visele. Devenim mai mari si ne imbunatatim si mai mult calitatea serviciilor, asa ca ne cautam coechipieri noi.

Sportul e viata ta? Alatura-te noua si fa ceea ce-ti place! Gaseste-ti jobul mult visat!

Arata pozitiile disponibile

Magazine

TOP4FOOTBALL – PRAHA

Ječná 15, Praha 2

tel.: +420 727 854 660
e-mail: praha@top4football.cz

TOP4FOOTBALL – BRATISLAVA

Grösslingová 7, Bratislava

tel.: +421 233 056 449
e-mail: bratislava@top4football.sk

Conecteaza-te cu noi

Nu mai rata nici o stire sau jobul mult visat.