Puma Future 18.1

Autentificare

Ai uitat parola?

De ce sa ma inregistrez?

Inregistreaza-te pentru a profita de o multime de beneficii!

  • Cont de utilizator comun pentru toate magazinele noastre online
  • Datele personala completate automat in comanda
  • Urmareste statusul comenzii tale
  • Posibilitatea utilizarii voucherelor de reducere
Inregistrare
Cosul este gol.
Cumpara acum Future 18.1

VIITORUL ESTE DOAR AL TĂU

PUMA reprezintă pantofi de fotbal avansați, FUTURE. Primul pantof adaptabil integral, cu tehnologia adaptabilă, NETFIT. Destinat îndeosebi jucătorilor intuitivi, care vor să se perfecționeze continuu și să împingă limitele posibilităților lor înainte. Fii ca Griezmann sau Čech. Găsește-ți stilul tău individual. #NewLevels

Sistemul NETFIT, pe care PUMA l-a dezvoltat special pentru încălțăminte de atletism, îi permite purtătorului să experimenteze și să-și lege șireturile în orice modalitate, în funcție de gust, stil de alergare sau preferințe individuale.

Astfel, legarea șireturilor devine o experiență cu totul unică, care oferă variabilitate și confort în același timp. NETFIT furnizează suport maxim, fie pentru tensionarea fermă a șireturilor, cea medie sau, de exemplu, pentru o strângere mai fermă în jurul călcâiului. Căputa încălțămintei este formată dintr-o șosetă de material textil, evoKNIT, care înfășoară laba piciorului ca o a doua piele, și îi permite sportivului un contact perfect cu mingea. A fost concepută în așa fel, încât să nu limiteze mișcarea grație croielii sale scunde specifice, în timp ce materialul oferă un confort maxim pe toată durata jocului.

ADAPTARE NELIMITATĂ

tehnologia NETFIT oferă posibilități nelimitate de legare șireturi.

VITEZĂ INEGALABILĂ

talpa RAPIDAGILITY pentru accelerare de 100%.

AGILITATE FĂRĂ LIMITE

șoseta textilă, evoKNIT, pentru agilitate și ușurime.

Cumpara acum Future 18.1

Acest site foloseste cookie-uri pentru furnizarea serviciilor, personalizarea reclamelor si analiza traficului. Prin folosirea acestui site, va exprimati acordul pentru folosirea acestora, Alte informatii.