Nike Mercurial Vapor BHM

Autentificare

Ai uitat parola?

De ce sa ma inregistrez?

Inregistreaza-te pentru a profita de o multime de beneficii!

  • Cont de utilizator comun pentru toate magazinele noastre online
  • Datele personala completate automat in comanda
  • Urmareste statusul comenzii tale
  • Posibilitatea utilizarii voucherelor de reducere
Inregistrare
Cosul este gol.

EGALITATE PENTRU TOȚI

NIKE EQUALITY/BHM MERCURIAL VAPOR

FOTBALUL ESTE O LIMBĂ VORBITĂ ÎN TOATĂ LUMEA. ACEST SPORT SE ADRESEAZĂ TUTUROR, INCLUSIV CELOR CARE ÎN VIAȚA DE ZI CU ZI SE CONFRUNTĂ CU INEGALITĂȚI ȘI AU PUȚINE ȘANSE SĂ LE ÎNVINGĂ. OAMENI CARE ÎI ADMIRĂ PE SPORTIVII CELEBRI ȘI APRECIAZĂ FIECARE GEST ȘI ACȚIUNE CARE ÎNCEARCĂ SĂ REDUCĂ INEGALITĂȚILE ÎN SPORTURI ȘI ÎN SOCIETATE

NIKE EQUALITY/BHM MERCURIAL VAPOR ÎNTR-O EDIȚIE STRICT LIMITATĂ, CU NUMAI 12 PERECHI DISPONIBILE ÎN FIECARE ȚARĂ, TRANSMITE UN MESAJ CLAR: FIECARE VOCE TREBUIE SĂ SE FACĂ AUZITĂ, FIECARE OM ESTE LA FEL DE VALOROS. TOATE VÂNZĂRILE SUNT DIRECȚIONATE CĂTRE FONDUL TOT MAI MARE AL NIKE DESTINAT SUSȚINERII SPORTIVILOR AFRO-AMERICANI TALENTAȚI.

Cumpara acum

O AFIRMAȚIE FĂCUTĂ DE JUCĂTORI ȘI DE FANI

„NU NE PERMITEM SĂ FIM PASIVI SAU INDIFERENȚI” SPUNE MIJLOCAȘUL AC MILAN KEVIN PRINCE BOATENG, FAIMOS PENTRU CĂ A IEȘIT DE PE TEREN CA PROTEST ÎMPOTRIVA SCANDĂRILOR RASISTE, FIIND URMAT DE TOATĂ ECHIPA. „SPORTIVII ȘI ALTE PERSONALITĂȚI AU RESPONSABILITATEA SPECIALĂ DE A TRANSMITE ÎN INIMILE TUTUROR MESAJUL DESPRE INEGALITATE.”

Cumpara acum

Acest site foloseste cookie-uri pentru furnizarea serviciilor, personalizarea reclamelor si analiza traficului. Prin folosirea acestui site, va exprimati acordul pentru folosirea acestora, Alte informatii.